dimarts, de setembre 04, 2007

Suïcidi blogaire









Disfrutar una novel·la, sovint vol dir disfrutar-ne la lectura però també les pauses que es va fent. En alguna de les pauses de la lectura de The Virgin Suicides de Jeffrey Eugenides, vaig arribar a la conclusió que havia arribat l'hora de suicidar aquest blog.

Vaig arribar a aquesta conclusió, perquè era i és evident l'estat deplorable de salut d'aquest lloc web: la vida visiblement letàrgica de The Blot i les seves successives crisis d'identitat, típicament adolescents, i la seva manca de capacitat de resolució i definició, aquesta patètica recerca de la seva raó de ser. Perquè mantenir amb vida un ésser que bàsicament pateix i que se sent abandonat pel seu progenitor?

Em vaig recordar d'aquell que deia: "tens un blog o el mantens?". I no li veia cap més sentit a continuar-lo tenint sense mantenir-lo, sense estimar-lo ni dedicar-li una mínima atenció. Però d'aquest pensament, ja en fa algunes setmanes i no he pres cap determinació. De moment aquest seguirà essent un mort en vida. De moment.