dijous, d’abril 12, 2007

S'ho val!

Aquest blogger sí que s'ho val! És un imprescindible del meu dia a dia. Fa uns dies la va veure venir, va pronosticar una notícia que s'estava gestant i fins i tot va regalar als lectors un esbós de relat.

El gol 1000 de Romario no arriba i el periodista enviat al Brasil per narrar-lo es deu està menjant les ungles. També la família que l'espera, posem per cas, a Badalona. Espera i desespera. Al migdia he sentit que durant uns dies hi haurà una pausa en el campionat futbolístic brasiler. O sigui que el relat proposat a L2P agafa cada vegada més dramatisme, no?

Justament avui he acabat de llegir l'últim llibre de Sergi Pàmies. I, en veure al Telenotícies la presentació a la premsa de la tercera edició de "Lletres al camp!", els misteriós cas Ronaldinho i la crònica de l'espera agònica de gol 1000 de Romario, he pensat que un conte com el que proposa en Subal seria una excel·lent cara B per al single d'aquest nou èxit editorial. Perquè quan LP s'està venent bé, no està demés donar-li una mica més d'impuls amb un bonus track o una faixa nova. Tot això si aquest escriptor fos un "dj" que accepta discos sol·licitats i el món de la literatura tingués res a veure amb els singles.